Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

اگرچه برخی افراد در دفاع از پروژه پرهزینه قطار پرسرعت تهران-اصفهان به این موضوع اشاره می‌کنند که این پروژه به اصفهان ختم نشده و درنهایت به بوشهر رسیده و یک کریدور پرسرعت ریلی مسافری از شمال به جنوب را شکل خواهد داد اما یک کارشناس حمل و نقل در پاسخ به این دیدگاه گفت: در پروژه قطار پرسرعت تهران- اصفهان امتداد دادن آن به شیراز و بوشهر منظور نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تین نیوز، سید مرتضی ناصریان این مطلب را در بخش نظرهای کاربران این شبکه خبری بیان کرد و افزود: در  پروژه قطار پرسرعت تهران- اصفهان امتداد دادن آن به شیراز و بوشهر منظور نشده و آنچه به سمت شیراز اجرا شده و به سمت بوشهر در دست اجراست راه‌آهن معمولی است و هیچ تناسبی و هماهنگی با راه‌آهن پرسرعت ندارد.

وی تاکید کرد: امتداد دادن پروژه تهران اصفهان به شیراز و بوشهر خود یک پروژه عظیم است که ابتدا باید در مورد منافع و هزینه‌های آن ارزیابی‌های لازم صورت گیرد و به امید خام و خیالات نباید پروژه تهران اصفهان را پیش برد.

او در پاسخ به برخی کارشناسان که عنوان می‌کنند، نباید اجرای این پروژه که تاکنون میلیاردها تومان خرج آن شده است را متوقف کرد زیرا سرمایه عظیمی از بین می‌رود و طرح‌هایی این چنینی باید در پایه کار متوقف می شدند، نیز گفت: اگر در پروژه‌ای هزینه شده باشد نمی‌توان نتیجه گرفت که حتماً باید آن را ادامه داد.

ناصریان افزود: همیشه در تصمیم‌گیری باید مزایا و معایب ادامه دادن یک مسیر یا پروژه را سنجید، برای مثال اگر پروژه‌ای کاملاً  بدون توجیه بوده و ده درصد آن اجرا شده باشد بازهم بهتر است آن را متوقف کرد.

این کارشناس تاکید کرد: البته این مثال اغراق آمیز است ولی به شرایط کنونی پروژه قطار پرسرعت تهران اصفهان نزدیک است زیرا قیمتی که برای آن درنظر گرفته شده اصلا به منافعش شباهت ندارد و در نتیجه با وجود پیشرفت اندک، باید در مورد  ادامه این کار با روال فعلی، تجدید نظر و تغییرات اساسی در برنامه و قیمت آن اعمال کرد تا پروژه وضعیت مطلوبی پیدا کند.

به گزارش تین نیوز، به گفته وی، در هر پروژه باید منافع و هزینه‌ها سنجیده و با گزینه‌های رقیب مقایسه و سپس بهترین تصمیم گرفته شود.

ناصریان با تاکید یر بر این‌که در پروژه‌های گران قیمت باید ارزیابی‌ها با دقت مضاعف صورت گیرد، گفت: در پروژه تهران اصفهان که هزینه‌اش حدود 5 میلیارد یورو عنوان می‌شود حتماً مردم باید توجیه شوند که این رقم هنگفت از بیت‌المال چرا و برای کسب کدام منافع باید اجرا شود؟ آیا راه حل بهتری نیست؟‌آیا نمی‌توان سهمی از هزینه آن را از ذی‌نفعان آن کسب نمود؟ آیا بهترین گزینه و کمترین هزینه مدنظر قرار گرفته است؟

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: قطار سریع السیر اصفهان قطار پرسرعت تهران اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۹۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث «مشهد - گلبهار - چناران» سرعت می‌گیرد

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی، گفت: عملیات احداث قطار «مشهد - گلبهار - چناران» سرعت می‌گیرد و با برنامه‌ریزی مدون و تامین اعتبار باید تلاش کنیم مسیر تونل را هم موازی با خط یک به جلو ببریم - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری، استاندار خراسان رضوی به همراه جواد خدایی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و جمعی از مسئولان از پروژه ملی قطار «مشهد - گلبهار - چناران» بازدید به عمل آورد.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی در حاشیه این بازدید افزود: در برنامه امروز استاندار خراسان رضوی، تقاطع به تقاطع و نقاط حساس مسیر قطار «مشهد-گلبهار-چناران» بازدید شد.

داعی با بیان این مطلب که عملیات احداث قطار «مشهد-گلبهار-چناران»سرعت می‌گیرد افزود: با برنامه‌ریزی مدون و تامین اعتبار باید تلاش کنیم مسیر تونل را هم موازی با خط یک به جلو ببریم و مترو را تحویل بهره‌برداران اصلی یعنی مردم بدهیم.

گفتنی است، پروژه قطار حومه‌ای «مشهد - گلبهار - چناران» در سال 84 به تصویب شورای هماهنگی ترافیک کشور رسید و در سال 91 عملیات اجرایی آن آغاز شده است. بر این اساس حد فاصل 40 کیلومتری مشهد تا گلبهار از این طریق سهل‌الوصول‌تر شده و در ادامه چناران نیز به این پروژه افزوده شده تا شبکه ریلی مشهد و استان به‌ نحوی به خط‌آهن مشهد - گرگان متصل شود.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • اختصاص 800 میلیارد تومان به پروژه های محلات کم برخوردار در بودجه سال جاری
  • نقص فنی علت توقف قطار مشهد به تهران اعلام شد
  • احداث «مشهد - گلبهار - چناران» سرعت می‌گیرد
  • سریعترین قطار‌های جهان در سال ۲۰۲۴ کدامند؟
  • توقف ساخت المان غواصان دریادل در زنجان
  • ۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد
  • وضعیت اعتبارات عمرانی و هزینه‌ای لرستان هر چه سریع‌تر مشخص شود
  • ‌بری: طرح پیشنهادی فرانسه را دریافت نکرده‌ایم/ نبرد ما تا توقف جنگ در غزه ادامه می‌یابد
  • توقف اعزام قطار‌های تندروی خط ۵ مترو تهران در عصر امروز
  • ارسال ارزان و سریع بار با شرکت پست بین‌المللی اسپیدکس